Gradsko pozorište Jazavac

“Barcelona Gipsy balKan Orchestra” u Jazavcu

“Barcelona Gipsy balKan Orchestra” u Jazavcu

14.04.2017 10:27

Povodom “Plakete Grada Banjaluka” Gradskom pozorištu Jazavac, u srijedu, 10.05. u 20h organizujemo koncert za našu vjernu publiku. Prijatelj koncerta je ESTRELLA DAMM pivo.

BGKO – Barcelona Gipsy balKan Orchestra svojim strastvenim nastupima oduševljava publiku, a u vrlo kratkom roku stasaju u jedan od najuticajnijih predstavnika nove world music scene u Evropi.

Jedinstven muzički stil proizlazi iz neobičnog spoja tradicionalne Ashkenazi jevrejske muzike, jazz-a i romske muzike, kao i iz zaboravljenih muzičkih stilova specifičnih boja zvuka i elemenata raznih regija širom Istočne Evrope. Takođe, BGKO – Barcelona Gipsy balKan Orchestra su inspirisani elementima muzičke scene Barcelone, od latino-američkih melodija, tradicionalne katalonske i srednjoistočne do elektronske jazz muzike te fuzije rock’n'rolla i country muzike.

Članovi BGKO-a potiču iz različitih dijelova svijeta – Srbija, Italija, Francuska, Španija, Grčka i Ukrajina – naročito je doprinijela specifično emotivnom muzičkom izrazu benda.

Rezervacije ulaznica na tel. 051 462 887 (radnim danom od 10h do 14h i od 16h do 20h), u sanduče FB stranice ili na e-mail gpjazavac@gmail.com.

 

Pratite nas

Rezervacije

Rezervacije na tel. 051 462-887
(od 10h do 14h)
E-mail: gpjazavac@gmail.com
ili u inbox Page-a na FB.

Pokrovitelj pozorišta