Gradsko pozorište Jazavac

JAZAVAC na 31. Susretima pozorišta/kazališta BiH u Brčkom

JAZAVAC na 31. Susretima pozorišta/kazališta BiH u Brčkom

25.02.2015 17:47

Obavještavamo publiku da je naša predstava OD KOLIJEVKE PA DO BRAKA u režiji i adaptaciji Ane Đorđević od strane selektora uvrštena u takmičarski program ovogodišnjih 31. Susreta pozorišta/kazališta BiH u Brčkom.

Ova predstava premijerno je izvedena 21.10. 2014. na otvaranju Međunarodnog festivala mladog glumca ZAPLET 06, a na festivalu će biti izvedena 25.11.2014. U predstavi igraju Miljka Brđanin, Aleksandar Blanić, Smiljana Marinković i Danilo Kerkez, kostimograf i scenograf je Vladana Trnić, originalnu muziku komponovao je SOPOT, a lektor je Milorad Telebak. Tekst predstave je nastao po motivima proze AUTOBIOGRAFIJA Branislava Nušića.

Gradsko pozorište JAZAVAC dosad nije bilo učesnik u takmičarskoj selekciji ovog značajnog festivala i jedno je od četiri pozorišta iz BiH koje je prošlo selekciju od ukupno dvanaest koja su prijavila svoje predstave. U svom osmogodišnjem radu, pored činjenice da uprkos svim otežavajućim okolnostima još uvijek radimo, i saradnje sa Teatrom LA MAMA koja je rezultirala uspješnim gostovanjima predstave BRAĆA u Italiji i SAD, prolazak u takmičarsku konkurenciju ovogodišnjih Susreta smatramo za najveći festivalski uspjeh Gradskog pozorišta JAZAVAC.

Posebno zahvalnost dugujemo pokrovitelju sezone Gradskog pozorišta JAZAVAC, kompaniji MIKROFIN, bez čije podrške ne bismo uspjeli realizovati prošlu i ovu sezonu.

Dobro nam došli u Gradsko pozorište JAZAVAC!

Pratite nas

Rezervacije

Rezervacije na tel. 051 462-887
(od 10h do 14h)
E-mail: gpjazavac@gmail.com
ili u inbox Page-a na FB.

Banka partner