Gradsko pozorište Jazavac

Kompanija MIKROFIN – pokrovitelj GPJ

Kompanija MIKROFIN – pokrovitelj GPJ

25.02.2015 17:39

Poštovana publiko…

Obavještavamo Vas da je u utorak 26.08. potpisan ugovor o nastavku dugogodišnje saradnje između Gradskog pozorišta JAZAVAC i kompanije MIKROFIN koja će i ove sezone biti Pokrovitelj Gradskog pozorišta JAZAVAC.

Saradnja naše dvije institucije datira još iz 2007.godine kada je Mikrofin pokazaosvoju stratešku opredijeljenost da pruži podrškurazvoju kulture  u BIH, a u okviru toga, naročito pozorišnoj umjetnosti.

Neizmjerno smo zahvalni ljudima iz MIKROFINA jer nam njihova podrška mnogo znači.

Gradsko pozorište JAZAVAC, zahvaljujući njihovoj pomoći prije svega, uspijeva da napravi ozbiljan repertoar.

Jedan od rezultata ove uspješne saradnje je nova dječija pozorišna scena u Banja Luci, pod nazivom JUHU! scena na kojoj smo u prethodnoj sezoni napravili predstave CRVENKAPA i PUT PO SVIJETU NA TROTINETU. Pored toga, na večernjoj sceni smo izveli dvije nove premijerne predstave: SUPERSEKS i CELO TELO TU ME BOLI,  a članovi Studija JAZAVAC predstavili su se sa predstavama ISPOVIJESTI i PRVI PUT – JAZAVAC LOVE SHOW. To je ukupno šest premijera u jednoj sezoni, što je za naše pozorište veliki uspjeh.

Nadamo se da će ovaj svojevrsni mecenarski odnos jedne kompanije prema nekoj kulturnoj instituciji inspirisati i ostale na sličan korak.

U vrijeme kad je rad brojih kulturnih institucija u velikoj mjeri ugrožen zbog nedostaka materijalnih sredstava za neometan rad, angažman privrednih subjekta je ključan za razvoj kulture i društva u cijelini.

HVALA IM ZA TO!

Pratite nas

Rezervacije

Rezervacije na tel. 051 462-887
(od 10h do 14h)
E-mail: gpjazavac@gmail.com
ili u inbox Page-a na FB.

Banka partner