Gradsko pozorište Jazavac

Premijera predstave GNIJEZDO LJUBAVI

Premijera predstave GNIJEZDO LJUBAVI

28.11.2018 13:27

Večeras u 18h na sceni Gradskog pozorišta Jazavac premijerno će biti izvedena predstava GNIJEZDO LJUBAVI po tekstu i u režiji Slađane Zrnić koja je ujedno i ambasador dobre volje IN fondacije. U predstavi igraju Branka Mišić, Senad Milanović i Duško Mazalica.

Premijerno izvođenje ove predstave će označiti početak istoimene kampanje IN fondacije za prikupljanje sredstava koja se pokreće po drugi put ove godine.  Predstava je namijenjena djeci uzrasta od 8 do 14 godina, a bavi se vrlo aktuelnom temom – nasiljem i prevencijom nasilja kod djece i mladih. Nakon Banje Luke, predstava GNIJEZDO LJUBAVI će biti odigrana 6. decembra u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, 19. decembra u Domu kulture u Brčkom i 20. decembra, u Narodnom pozorištu u Tuzli.Cijena ulaznice za sva izvođenja je četiri KM, a cjelokupan prihod od njihove prodaje biće usmjeren u programske aktivnosti i otvaranje novih centara „Gnijezdo“.

Tarik Filipović, ambasador dobre volje IN fondacije će 12.12.2018. godine u GP Jazavac u Banjaluci, od 20 časova, izvesti svoju predstavu “Ćiro” i donirati prikupljena sredstava od prodaje ulaznica, koja će biti usmjerena u programske aktivnosti i otvaranje novih centara ‘Gnijezdo’. Cijena ulaznice za ovu predstavu je 20 KM.

Pozivamo vas da prisustvujete izvođenju predstava i kupovinom ulaznice pružite podršku kampanji „Gnijezdo ljubavi“ koja će trajati do kraja godine, kako bi najranjivije kategorije našeg društva imale sigurnije i bezbrižnije djetinjstvo.

 

Pratite nas

Rezervacije

Rezervacije na tel. 051 462-887
(od 10h do 14h)
E-mail: gpjazavac@gmail.com
ili u inbox Page-a na FB.

Banka partner