Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Higijenske i sigurnosne mjere u pozorištu

Higijenske i sigurnosne mjere u pozorištu

Poštovana publiko,

Kako bismo spriječili širenje SARS-CoV-2 virusa i bolesti COVID-19, obavještavamo vas da smo pojačali higijenske i bezbjednosne mjere u pozorištu, kako među radnicima pozorišta tako i kod gledalaca. Poštujući sve mjere Republičkog štaba za vanredne situacije kao i Gradskog štaba za vanredne situacije, a radi zaštite svih prisutnih u pozorištu, molimo sve gledaoce da prilikom ulaska u pozorište poštuju sljedeća uputstva:

– U prostorima pozorišta obavezni su nošenje maske, dezinfekcija ruku na ulazu i ostalim punktovima te držanje fizičke distance od minimalno 1,5 metar. Na ulazu u pozorište hostese će vam izmjeriti temperaturu.
– Hostese će smještati publiku poštujući sve propisane epidemiološke mjere, što podrazumijeva obavezan razmak među gledaocima. Tokom predstava obavezno je nošenje maske na licu (pokriven nos i usta).
– S obzirom da gledaoci na pozorišnim predstavama ne govore niti su u ikakvoj bliskoj rizičnoj interakciji, pozorišne predstave kategorizovane su kao događanja s minimalnom mogućnošću zaraze o čemu svjedoči i činjenica da nikada nisu bile izvor i žarišta zaraze.

Nakon svake probe i predstave kompletan prostor Gradskog pozorišta Jazavac (ulazni hol, sala, garderobe, biletarnica) se dezinfikuje.

Apelujemo na odgovornost građana. Ako osjetite simptome respiratornih bolesti (kašalj, povišena tjelesna temperatura, poteškoće u disanju, gubitak čula ukusa i mirisa), ostanite kod kuće.

Zahvaljujemo na razumijevanju!