Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Rezime 2020. godine u Gradskom pozorištu Jazavac

Rezime 2020. godine u Gradskom pozorištu Jazavac

Obavještavamo vas da je Gradsko pozorište Jazavac u toku ove godine izvelo tri premijerne predstave i to predstavu SKUPŠTINA u režiji Ivana Plazibata na Večernjoj sceni i predstave STISLKE VJEŽBE u režiji Ljubiša Savanovića i GOSPODAR MUVA u režiji Belinda Božičković na Sceni Studio Jazavac. Pored toga, održali smo i Sedmicu Studija Jazavac u sklopu koje smo prikazali šest javnih prezentacija polaznika Studija Jazavac. Gradski hor Jazavac izveo je koncert za 8. mart i imao još sedam nastupa.

Ove godine održali smo i Međunarodni festival glumca ZAPLET 12 u sklopu kojeg je izvedeno devet predstava. Prateći program festivala činila je izložba slika Dragane Grašar i Dragane Nikolić, gostovanje glumca Gorana Bogdana kao i koncerti banjalučkih muzičara.

Tokom ljetnih mjeseci napravili smo i ljetnu scenu na kojoj je ove godine izvedeno 50 predstava, koncerata i projekcija pod nazivom “Ljetne večeri u Jazavcu”.

U toku čitave godine izveli smo 120 svojih predstava, ugostili 11 drugih pozorišta i gostovali dva puta.

Zahvaljujemo se svima koji su bili sa nama u 2020. godini, prije svih našoj publici i kolegama koji su učestvovali u radu na našim predstavama pored svih nedaća koje su nas snašle ove godine. Posebnu zavalnost dugujemo onima koji su finansijski pomogli naš rad i omogućili da Jazavac i ove godine radi.

Želimo vam srećnu 2021. godinu!

Vaš Jazavac!