Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Jazavac i Aqualab predstavama zahvaljuju medicinskim radnicima

Jazavac i Aqualab predstavama zahvaljuju medicinskim radnicima

Cijeneći rad i trud medicinskih radnika koji su koji su proteklu godinu radili sa pacijentima koji su liječeni od virusa korona Gradsko pozorište Jazavac pokloniće im dvije predstave uz pomoć Aqualab laboratorija.

U pitanju su izvođenja predstave CELO TELO TU ME BOLI u četvrtak, 4.3. i predstave ISTINA u subotu 27.3.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim u ime svih radnika zaposlenih u Covid odjeljenjima Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske glumcima pozorišta Jazavac koji su upriličili predstave za nas koji smo godinu dana na prvoj liniji odbrane protiv korona virusa. Na ovaj način uvažili su naš trud, zalaganje i podržali našu borbu za zdravlje svakog našeg pacijenta“, rekao je dr Danijel Đekić, šef Covid Odjeljenja Klinike za unutrašnje bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Gradsko pozorište Jazavac i Aqualab laboratorije ovim činom žele da se zahvale svim medicinskim radnicima na svemu što su učinili za naše građane i da pozovu stanovništvo Republike Srpske da i dalje budu odgovorni i da poštuju sve mjere zaštite.