Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Predstava SKUPŠTINA na 45. Danima satire Fadila Hadžića

Predstava SKUPŠTINA na 45. Danima satire Fadila Hadžića

Predstava SKUPŠTINA Gradskog pozorišta u takmičarskoj je selekciji 45. Dana satire Fadila Hadžića. Festival će biti održan od 4. do 26. jula u Kazalištu Kerempuh. Predstava SKUPŠTINA, nastala po motivima teksta PORODIČNA SKUPŠTINA španske autorke Kristine Klemente, biće izvedena u četvrtak, 17.6. u 20 časova.

 

U predstavi igraju Nataša Ivančević, Anja Ilić, Aleksandar Stojković, Senad Milanović i Marko Nedeljković. Predstavu je režirao Ivan Plazibat, a adaptaciju i dramatizaciju teksta radila je Ivana Stjepanović. Scenograf i kostimograf je Dragana Purković Macan, autor muzike je Petar Bilbija, a ovo je ujedno i poslednja predstava koju je kao lektor radio Milorad Telebak.

 

Riječ je o jednom od najdugovječnijih međunarodnih festivala na kojem se izvode najkvalitetnije satirične i komediografske predstave iz Hrvatske i drugih zemalja.

 

U sklopu ovogodišnjeg programa Dana satire festivalska publika može pogledati čak 14 predstava iz Zagreba, Rijeke, Splita, Beograda, Ljubljane, Banja Luke i Mostara.