Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Završene ovogodišnje “Ljetne večeri u Jazavcu”

Završene ovogodišnje “Ljetne večeri u Jazavcu”

Izvođenjem predstave SKUPŠTINA u petak, 27.9. završene su ovogodišnje “Ljetne večeri u Jazavcu”. Prvi događaj ovogodišnjeg programa bio je koncert Vasil Hadžimanov benda 4.7. U međuvremenu, na ljetnoj sceni Gradskog pozorišta Jazavac izvedeno je trideset različitih programa: predstava, koncerata, promocija knjiga i video projekcija. Na svim ovim programima bilo je prisutno preko 4000 posjetilaca.

Ovo je druga godina u kojoj Gradsko pozorište Jazavac organizuje rad tokom ljeta na otvorenoj sceni. Sudeći po broju posjetilaca i reakcijama publike na sve programe i ove godine imamo razloge za zadovoljstvo.

Tehničku pomoć na ljetnoj sceni pružila nam je SD “Obilićevo”, a relizaciju programa pomogla je banka partner Gradskog pozorišta Jazavac – ADDIKO BANKA.

Tokom septembra naše predstave igraćemo samo na gostujućim scenama, a na našoj matičnoj sceni u toku su probe za predstavu BANJALUKA u režiji Nikole Bundala koja će premijerno biti izvedena početkom oktobra ove godine. Nakon toga, krajem oktobra, očekuje nas Međunarodni festival glumca ZAPLET 13 u Gradskom pozorištu Jazavac.