Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Predstava MOJ MUŽ Jugoslovenskog dramskog pozorišta na otvaranju festivala ZAPLET 13

Predstava MOJ MUŽ Jugoslovenskog dramskog pozorišta na otvaranju festivala ZAPLET 13

Izvođenjem predstave MOJ MUŽ Jugoslovenskog dramskog pozorišta večeras je počeo trinaesti Međunarodni festival glumca ZAPLET u produkciji Gradskog pozorišta Jazavac. Ovo je prva od pet predstava u takmičarskoj selekciji ferstivala. Za glumicu prve večeri, po glasovima publike, proglašena je Sanja Marković.

Prije predstave otvorena je i izložba GUŽVANJE banjalučke slikarke Vesne Antešević u holu pozorišta kao dio pratećeg programa festivala.

Festival je otvorio Nebojša Đurić, matematičar iz Banjaluke i nastavio tradiciju po kojoj festival otvaraju mladi ljudi koji su u polju svog rada postigli izuzetne rezultate. Nebojša Đurić je Teslićanin, koji živi i radi u Banjaluci, široj javnosti poznat po tome što je riješio matematički problem star više od četrdeset godina.

Sutra će na festivalu u 20 časova biti izvedena predstava APLIKACIJA VOLAND u koprodukciji Centra za kulturu Tivat i Šabačkog pozorišta. Nakon predstave i okruglog stola od 22 časa u programu RAZGOVOR SA GLUMCIMA predstaviće nam se prvakinja Narodnog pozorišta Republike Srpske Nikolina Friganović. Sutra je na programu predstava ENIGMATSKE VARIJACIJE Hrvatskog narodnog kazališta iz Varaždina, a u programu RAZGOVOR SA GLUMCIMA ugostićemo Neleta Karajlića.