Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner
Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Premijera predstave NE IGRAJ NA ENGLEZE

Premijera predstave NE IGRAJ NA ENGLEZE

U srijedu, 3.11.2021. u 20 časova premijerno će biti izvedena predstava NE IGRAJ NA ENGLEZE u režiji Marka Vukosava. Predstava je nastala po tekstu Vladimira Đurđevića. U predstavi igraju Bojan Kolopić, Senad Milanović i Aleksandar Runjić. Predstava je nastala kao koprodukcija Gradskog pozorišta Jazavac i Teatra FEDRA iz Bugojna, a uz pomoć banke partnera Gradskog pozorišta Jazavac – ADIKO banke.

Ovo je druga premijera Gradskog pozorišta Jazavac u sezoni 2021/2022. Reprizno izvođenje predstave na sceni Gradskog pozorišta Jazavac je u utorak, 9.11. u 20 časova.

Teatar FEDRA Bugojno i Gradsko pozorište Jazavac Banja Luka
Vladimir Đurđević
NE IGRAJ NA ENGLEZE

Reditelj: Marko Vukosav
Scenografija i kostim: Marko Vukosav
Producent: Amel Ugarak
Video animacije: Amar Ferizović
Grafički dizajn: Saša Đorđević
Izrada scenografije i kostima: Enis Bevrnja, Ilhana Bušatlić
Fotografije i video: Edin Ćatić
Montaža promotivnog video materijala: Dario Đuraković

Igraju:
Senad Milanović
Aleksandar Runjić
Bojan Kolopić

 

Riječ reditelja:

U ovoj Đurđevićevoj komediji prisustvujemo jednom isječku iz života tri mladića iz grada. Tri najbolja prijatelja dijele zajedničko odrastanje, druženje, pa i strastvenu ljubav prema brzoj zaradi i sportskoj kladionici. Ogromnih želja i gladni uzbuđenja, oni kockom zamjenjuju životnu realnost i neslanim šalama skrivaju sopstvene probleme. Ipak, njihovo prijateljstvo i odnos prema životu, biće poljuljani u toku trajanja samo jedne fudbalske utakmice, jer ovog puta nije uložen samo novac već i stvari mnogo vrijednije od novca. Iako u fudbalu postoji neriješen rezultat gdje nema pobjednika ni izgubljenog, u njihovoj igri neko mora da izgubi. Ko će od njih trojice biti gubitnik, a ko dobitnik vidjećemo, jer lopta je okrugla i kao što kaže jedan od likova iz predstave „okreće se kolo sreće“.