Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner

JEŽEVA KUĆICA – premijera

Branko Ćopić, jedan je od naših najvećih pisaca, u čijem se književnom opusu nalazi veliki broj djela za djecu. Ono po čemu se razlikuje od ostalih pisaca dječije literature je vrlo pitak, narodski, a opet specifičan humor, koji uz maštu i jednostavnost pisane riječi, prenosi poruku namlađem čitaocu. “Ježeva kućica” je u većini književnih izvora okarakterisana kao pjesma, ali zbog likova u njoj, životinja, koje imaju karakteristike ljudi, dobija izraz basne u stihu sa vrlo jasnom idejom i stavom. Ježurka Ježić, skromni i vrijedni stanovnik šume, zadovoljan je onim šta ima, čuva, cijeni i brani rođeni dom, uprkos negativnim stavovima drugih i njihovom ismijavanju.

Djelo, koje se pamti za cijeli život, ispričaćemo na naš način, u kabaretskom stilu, uz mnogo pjesme, plesa i lijepe igre. U sjećanje na Branka Ćopića, njegovo djelo i poruku svim generacijama.

  • Reditelj: Aleksandra Spasojević
  • Glumci: Nataša Perić, Senad Milanović, Velimir Blanić, Dragana Marić, Andrija Mitić
Sve ulaznice rezervisane!

Datum

03.12.2021

Vrijeme

18:00
REZERVIŠI KARTU