Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner

Koncert JALL AUX YEUX

http://www.jallauxyeux.com/
https://www.youtube.com/results?search_query=jall+aux+yeux

JALL AUX YEUX je frankofoni bend iz Bihaća – Bosna i Hercegovina. Stvaraju originalnu muziku na francuskom jeziku, a bend čine muzičari različitih profila koji su povezani kreativnošću i ljubavlju prema muzici. Članovi benda već su bili članovi različitih muzičkih grupa i kolektiva koji su dugi niz godina izvodili različite muzičke žanrove, a početkom 2016. godine došli smo zajedno na ideju da napravimo bend koji će stvarati originalnu muziku.

Muzika, tekstovi i aranžmani originalno su djelo članova grupe. Tekstovi pjesama naslanjaju se na dela francuskih književnih klasika, ali takođe govore o ljubavi, ličnim odnosima, socijalnim temama itd. Muzika je amalgam različitih uticaja koje svaki određeni član benda donosi iz svoje lične muzičke pozadine, a uključuju: pop/rock, indie, folk, pank, dance, jazz… Muzička mješavina žanrova pruža ovom bendu jedinstvenu draž koja je u određenom trenutku vintage, ali opet savremena, melanholična, ali i emotivna, vesela…

 

Sve ulaznice rezervisane!

Datum

01.08.2021
Ongoing...

Vrijeme

21:00
Post a Comment