Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

MIROPOMAZANI, Gradsko pozorište Gradiška

Identitet (identitas = karakteristična jedinica) – individualna karakteristika po kojoj je osoba prepoznatljiva – jedna je od definicija ovog pojma ili ove pojave. Rodni, starosni, seksualni, rodbinski, jezički, vjerski, nacionalni, regionalni, klasni, profesionalni, klupski, politički, tradicionalni – sve su ovo identiteti koje stičemo rođenjem, odrastanjem, vaspitanjem, obrazovanjem. Sa nekima se toliko poistovjećujemo da smo spremni sebe da žrtvujemo, spremni i tuđi život da oduzmemo. Ko smo i šta smo kada sa sebe zbacimo sva ta uvjerenja, predrasude, obilježja? Takođe se tvrdi da je individualni identitet odgovor na pitanje „ko sam ja“. Ali svjedoci smo da je svaki od identiteta podložan promjeni u zavisnosti od osjećanja, uvjerenja, opredjeljenja. Iz čega proizlazi pitanje koje sebi možemo da postavimo, postoji li u nama nešto nepromjenljivo? Šta je to osnova istine koja glasi – ja jesam.

  • Reditelj: Slobodan Perišić
  • Glumci: Aleksandar Stojković, Snježana Mišić, Pavle Pavić, Božana Kukilo, Admir Mešić, Isidora Radulović, Bojan Kolopić
Preostale ulaznice u direktnoj prodaji

Datum

03.03.2024
Expired!

Vrijeme

20:00