Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Banka partner

Promocija knjige KRUG OKO MISLI, Andrea Talić – ulaz slobodan

Andrea Talić o sebi:

Andrea Talić je osoba koja mnogo razmišlja, a voli još više. Nisam osoba koja voli da veliča samu sebe, štaviše nedostatak samopouzdanja prati me godinama, ali stvari koje smatram da me odlikuju su iskrenost, mnogo emocija (ponekad čak i previše) i mnogo overthinkovanja koje me uvijek odvede u sledeće overthinkovanje i onda vidim da je svanulo.

Mnogo sam izbirljiva kada su u pitnju ljudi. Ne znam da li je lijepo reći da ljude biramo, ali na kraju krajeva sve se svede na to biranje. Koliko god ružno i grubo zvučalo. Istina je da oko sebe imam veoma mali broj ljudi i nemam problem sa tim. Nisu svi za svakog.  Imam problem sa uklapanjem i promjenama pa sam većinu svojih prijateljstava stvorila već u ranom djetinjstvu.

Volim da pjevam, pišem, sviram  i glumim. Tad puštam sve bijesne demone iz sebe. To su načini za iskazivanje emocija i puštanje bijesa koji se negdje zavukao.

U procesu sam uklapanja u novu državu i navikavanja na novu kulturu i jezik. Holandija je moj novi dom, iako sam većinski dio svog života provela u Banjoj Luci.

Andrea Talić je jedna sasvim obično-neobična djevojka.

Datum

22.08.2021
Ongoing...

Vrijeme

21:00
Post a Comment