Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Predstava CELO TELO TU ME BOLI 150. put pred publikom

Predstava CELO TELO TU ME BOLI 150. put pred publikom

Predstava CELO TELO TU ME BOLI u subotu, 12.11. biće izvedena 150. put. Predstava je premijerno izvedena 24.4.2014. godine na sceni Gradskog pozorišta Jazavac gdje je najviše puta i igrana. Brojna su i gostovanja ove predstave koja je pored gotovo svih većih mjesta u Bosni i Hercegovini izvedena i u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Norveškoj i Švajcarskoj. Predstavu je pogledalo preko pedeset hiljada ljudi.

Tekstualni predložak za predstavu bio je komad Ežena Joneska “Lekcija”. Adaptaciju i režiju komada kao i izbor muzike potpisao je Nikola Kolja Pejaković kome je ovo bila prva režija u Gradskom pozorištu Jazavac. Scenograf i kostimograf bila je Vladana Trnić, a lektor Milorad Telebak.

Premijerna podjela u predstavi je i danas, a čine je Nikolina Friganović, Velimir Blanić i Ljubiša Savanović. U ulozi Stane Banane jedno vrijeme bila je i Anja Ilić.

U međuvremenu, Gradsko pozorište Jazavac postalo je prepoznatljivo po ovoj predstavi za koju se usuđujemo da kažemo da je naš zaštitni znak.