Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Premijera kabarea NEKA OSTANE MEĐU NAMA

Premijera kabarea NEKA OSTANE MEĐU NAMA

U četvrtak, 10.11. u 20h na sceni Gradskog pozorišta Jazavac biće izvedena premijea kabarea NEKA OSTANE MEĐU NAMA Nebojše Kuruzovića, samoproglašenog banjalučkog pjesnika, koji će nastupiti sa pijanistom Milanom Savićem i gitaristom Stefanom Tešanovićem. Ovo je druga ovosezonska premijera na Večernjoj sceni Gradskog pozorišta Jazavac.

Kabare nosi priču u kojoj je savremeni čovjek zaboravio praksu iskrenih i intimnih prijateljskih razgovora, a koji bi trebalo da ostanu „među nama“.

Vjerovatno ste nekada imali iskren razgovor sa nekom osobom poslije koga ste shvatili da ste sada mnogo povezaniji i intimniji. Sa druge strane vam je donekle i žao što taj razgovor nije zabilježen kako bi ostao i među generacijama koje dolaze. Upravo taj momenat će se desiti na samoj sceni u kome se jednosmjerna kabaretska drama govorena kroz iskrene stihove samoproglašenog pjesnika Nebojše Kuruzovića i muziku pretvara u duodramu u trenutku izvođenja nekoga od gostiju.

Svaki gost koji izađe na scenu moći će da bira između tri teme i to „Život uživo“, „gradovi koje sam volio“ i „Imena koja mi znače“. Zavisno od teme koje izabere na kraju razgovora moći će da iz šešira koje nose ove nazive izvuče ime pjesme koja će za njega u tom trenutku biti izvedena od strane čitavog benda. Specijalni gosti na premijeri ovog kabarea će bitibanjalučki muzičari Vanja Mišić i Petar Topalović (Sopot). A to kako će zvučati nesvakidašnji dueti ovih muzičara „neka ostane među nama”.