Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Otvoren 15. Međunarodni festival glumca ZAPLET OPEN

Otvoren 15. Međunarodni festival glumca ZAPLET OPEN

Premijerom predstave KROZ ŽIVOT SA VELJOM u koprodukciji Gradskog pozorišta Jazavac i Gradskog pozorišta Gradiška juče je počeo 15. Međunarodni festival glumca ZAPLET OPEN. Nakon predstave održan je i okrugli sto na kojem su učestvovali glumci Velimir Blanić i Vladimir Đorđević kao i reditelj predstave Slobodan Perišić.

Program otvaranja vodila je glumica Miljka Brđanin. a festival je svečano otvorila Arnela Banićević, ljekar, čime je nastavljena tradicija da festival otvaraju naši sugrađani koji su prijatelji našeg pozorišta i koji postižu rezultate vrijedne pažnje u svom poslu.

Drugi dan festivala, u subotu 21.10. na repertoaru je prva predstava u takmičarskoj selekciji festivala NAŠ RAZRED Narodnog pozorišta iz Beograda, a nkon predstave je i okrugli sto. Nakon okruglog stola u programu RAZGOVOR SA GLUMCIMA predstaviće se Branka Katić.

Festival se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, a prijatelji festivala su ATOS BANKA, MTEL, XLIVBET i INFOMEDIA. Festival su podržali i Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.