Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Ulaznice za sve predstave u februaru 5 KM

Ulaznice za sve predstave u februaru 5 KM

Kao i svake godine odlučili smo da se zahvalimo našoj publici na sjajnoj posjeti tokom prethodne godine pa se ulaznice za predstave koje su na repertoaru u mjesecu februaru prodaju uz popust tako da će ulaznica za bilo koju predstavu koštati 5 KM.
Sa posebnom radošću pozivamo najmlađu publiku na predstavu PUT PO SVIJETU NA TROTINETU koju igramo u petak, 9.2. u 18h. Taj dan slavimo i tačno deset godina od premijere ove predstave na Dječijoj JUHU sceni. Na repertoaru su još tri predstave za najmlađe.
Takođe, u februaru imate priliku da vidite sve naše predstve koje se godinama igraju na kartu više: CELO TELO TU ME BOLI, ŠEĆER JE SITAN, OSIM KAD JE KOCKA, PIDŽAMA ZA ŠESTORO, NE IGRAJ NA ENGLEZE i SKUPŠTINA, kao i dva poslednja hit naslova BOG MASAKRA i KROZ ŽIVOT SA VELJOM.
Zahvalni smo svim Banjalučanima, ali i gostima našeg grada koji su naša publika, dio našeg pozorišta i koji prate naše predstave ili na bilo koji drugi način podržavaju naš rad.
Trudićemo se da Jazavac i dalje bude mjesto gdje vas čekaju dobri ljudi i dobre predstave i da od nas odlazite veseli i nasmijani.