Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Predstava LAJANJE NA ZVEZDE na 67. Zmajevim dečijim igrama u Novom Sadu

Predstava LAJANJE NA ZVEZDE na 67. Zmajevim dečijim igrama u Novom Sadu

Predstava LAJANJE NA ZVEZDE Gradskog pozorišta Jazavac biće izvedena u programu 67. Zmajevih dečijih igara u Novom Sadu. Predstava će biti igrana u utorak, 4.6. u 13:30 časova na sceni novosadskog Pozorišta mladih.

LAJANJE NA ZVEZDE je prva ovogodišnja premijera Škole glume i govora Studio Jazavac. Predstavu je režirala Belinda Stijak, a u predstavi igra dvadeset četvoro mladih članova Studija Jazavac. Predstava je nastala po tekstu Milovana Vitezovića koji je dramatizovao i adaptirao Aleksandar Vasiljević.

Ovo je prvi put da se Gradsko pozorište Jazavac predstavlja na Zmajevim dečijim igrama, jednom od najvećih festivala za djecu u regiji koji se održava od 3. do 9. juna 2024. u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Zmajevu, Kaću, Kisaču, Budisavi…

Gostovanje u Novom Sadu realizovano je uz pomoć kompanija MIKROFIN, Intermetal i Akvalab laboratorija.

„Veoma smo srećni što će predstava Gradskog pozorišta Jazavac biti dio Zmajevih dečijih igara i što ćemo je prikazati i na drugim scenama. Nakon Novog Sada predstava će biti igrana na festivalu IFAT u Laktašima, a u planu su i druga gostovanja. Posebno sam srećan što mladi ljudi, članovi Škole glume i govora Studio Jazavac, imaju priliku da putuju i igraju pred različitim publikama.“ izjavio je Ljubiša Savanović, organizator Gradskog pozorišta Jazavac.