Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

CRVENKAPINA BAJKA, Dječija JUHU scena – 3. JUHU FEST

Svi znamo priču o Crvenkapi. Djevojčica, koja je bila neoprezna i nije slušala majčine savjete, završila je u vukovom stomaku, zajedno s bakom.
Naša predstava je omaž pomenutom naslovu i ideji. Vuk je personifikacija svih neugodnosti koje vrebaju danas kroz razne forme: društvene mreže i druge kontakte u društvu s kojima se mogu suočiti djeca.

Koliko je važna podrška porodice, odgajatelja, nas odraslih, koji treba da im ukažemo na to da bi oni sami prepoznali opasnost, upravo govori naša predstava “Crvenkapina bajka”. Spoj lijepe priče, vesele igre, pjesme i koreografije, na djeci pristupačan način, uči i podsjeća sve nas kako brzo i lako možemo upasti u nezgodnu situaciju ako nismo dovoljno pažljivi i oprezni. A, sve to je, dio odrastanja na putu koji se zove život.

I ne zaboravimo, bajke su pune poruka i za djecu i za odrasle. Prvo ih slušamo, onda ih čitamo sami, a zatim ih čitamo drugima.

Bajke su uvijek uz nas.

  • Reditelj: Aleksandra Spasojević
  • Glumci: Dragana Marić, Velimir Blanić, Jelena Jandrić, Pavle Pavić
Preostale ulaznice u direktnoj prodaji

Datum

04.04.2024
Expired!

Vrijeme

18:00