Rezervacije karata možete izvršiti na sledeće načine:

· U sanduče FB stranice

· Telefon: 063 699 699 (Radnim danima od 10 do 14h i od 16 do 20h / Subotom od 16 do 20h / Nedjeljom sat vremena prije početka predstave.)

· E-mail: rezervacijejazavac@gmail.com

· Na http://gpj.ba/repertoar/

· ili putem aplikacije BL TEATAR

Gradsko pozorište Jazavac
  /  Novosti   /  Premijera predstave LAJANJE NA ZVEZDE na Sceni Studio Jazavac

Premijera predstave LAJANJE NA ZVEZDE na Sceni Studio Jazavac

Na otvaranju ovogodišnjeg JUHU FESTA u ponedjeljak, 1.4. u 20h biće izvedena treća ovogodišnja premijera Gradskog pozorišta Jazavac LAJANJE NA ZVEZDE i to na Sceni Studio Jazavac. Predstava je nastala po kultnom romanu za mlade Milovana Vitezovića u režiji Belinde Stijak, a dramatizaciju je uradio Aleksandar Vasiljević. Scenografkinja i kostimografkinja je Zorana Klječanin. Prva repriza predstave je u petak, 19-4- u 20h.

 

Anasambl predstave čini dvadeset četvoro mladih glumaca koji pohađaju Školu glume i govora Studio Jazavac: Matijas Malić, Nađa Davidović, Arian Sarajlić, Viktor Janković, Andrej Vuković, Filip Perić, Elena Pađen, Saša Vučenović, Jovana Aljetić, Lana Forić, Nina Milisavić, Elena Gajić, Elena Borojević, Anastasija Nović, Aljoša Vuković, Varja Vujičić, Nikola Štrbac, Danilo Vučković, Ema Ljujić, Ana Mitraković, Ana Pajčin, Milan Petković, Iskra Sara Novaković i Milica Adžić. Ova predstava je nastala kao rezultat rada ove grupe polaznika tokom prethodne godine školovanja u Studiju Jazavac.

 

Rediteljka Belinda Stijak hvali mlade glumce koji su se nesebično trudili u radu na predstavi i kaže: “Bilo jednom jedno divno vrijeme i jedno divno mjesto, Moravski Karlovci…Vrijeme kada su se poštovali profesori, kada se ljubav iskazivala na kulturan i maštovit način, kada se uživalo u divnoj muzici i kada smo bez ustezanja pomagali jedni drugima. Vjerujem da taj duh vremena može da se vrati, a dok to ne dočekamo, imamo našu predstavu kao podsjetnik kako odrastanje može biti lijepo.”

 

Gradsko pozorište Jazavac u šestom mjesecu predstaviće i rad svih drugih grupa u okviru Sedmice Studija Jazavac gdje nas očekuju premijere i javni časovi u kojima učestvuje preko dvije stotina polaznika.